Vraag en antwoord

Veelgestelde vragen
Gebruik van genetisch gemodificeerde ingrediŽnten..

PB Snacks gebruikt in de recepturen geen genetisch gemodificeerde grondstoffen.

AZO kleurstoffen..

Sinds 2012 gebruiken wij geen pannermeelen die AZO kleurstoffen bevatten. Ook andere grondstoffen worden geselecteerd op het ontbreken van deze kleurstoffen.


Zijn de producten geschikt voor consumptie na de THT datum?

De kwaliteit van onze producten is het beste binnen de THT datum. Gelieve deze datum te respecteren en producten die verlopen zijn niet meer consumeren.

Kunnen de bevroren producten voor het frituren ontdooid worden in de magnetron?

Nee. Producten die gefrituurd bereid dienen te worden zijn niet geschikt voor de magnetron. Ontdooien voor de bereiding mag, maar enkel op natuurlijke wijze: producten uit de verpakking nemen, leggen op een proper boord, afdekken met stuk folie tegen de uitdroging en laten ontdooien in de koeling / koelkast bij max.7įC. Ontdooide producten mogen nooit op nieuw ingevroren worden. Ontdooide producten, bewaard bij max.7įC binnen de 48u consumeren.

Hoe lang moeten de producten gefrituurd worden?

De exacte bereidingswijze staat vermeld op de verpakking. De aangegeven tijden en temperaturen gelieve op te volgen.

Zijn producten van PB Snacks te koop bij een supermarkt?

Nee, onze producten zijn enkel te koop bij een proffessionele horecagroothandels en cafetaria's.

Is een rondleiding in de fabriek mogelijk?

Vanwege strenge normen en hygiŽne eisen kunnen wij helaas geen rondleidingen geven. Enkel bevoegden mogen onze fabriek betreden.

Uw zaak heeft iets te vieren: feestje, jubileum, (her) opening...

Voor onze klanten die iets te vieren hebben kunnen wij altijd een leuke toegift doen. Voor geen klanten, is dit onder bepaalde voorwaarden ook mogelijk. Gelieve contact op te nemen via het contact formulier.

Ik heb een klacht..

Daar zijn wij niet blij mee, maar horen wel graag wat er aan de hand is. Elk klacht wordt serieus opgepakt en behandelt. Het best kunt u het contact formulier invullen met de beschrijving van de klacht, naam van het product en lot code (deze staat vermeld op de zijkant van de verpakking bijv. L14205), datum en plaats van aankoop.

Waar is de informatie over de aanwezige allergenen in PB Snacks producten te vinden?

Deze informatie is te vinden op de verpakking (onderkant). Wij vermelden de aanwezige allergenen, maar ook allergenen die zich vermoedelijk in het product kunnen bevinden.†
Terug